Archief

Nieuws

Openingstijden vakantieperiode

Lekker zonnen op het strand, een drankje op het terras of in de tuin of juist lekker sportief aan de gang;
Heerlijk, de zomer is er weer!
Ook bij ons kunnen tijdens de vakantieperiode andere openingstijden gelden:

De Textielbeurs Venray: Gesloten op maandag 31 juli en van zaterdag 5 t/m woensdag 9 augustus.
De Textielbeurs Cuijk: Gesloten op donderdag 20 en vrijdag 21 juli (donderdag en vrijdag tijdens de Nijmeegse 4-daagse)
en gesloten van maandag 31 juli t/m maandag 7 augustus.
Baens Eindhoven: Gesloten van maandag 31 juli t/m dinsdag 8 augustus.
Baens Weert: Gesloten van maandag 31 juli t/m dinsdag 8 augustus.

Baens Weert is verhuisd!

Baens naaimachines groeit! Wij krijgen meer ruimte voor de naai-, lock en borduurmachines.
Daarom zijn wij verhuisd: Per 1 juli is Baens Weert te vinden op Dries 95 in Weert. Dit is om de hoek van de oude locatie, schuin tegenover de Albert Heijn.
Bovendien heeft deze nieuwe locatie een grote parkeerplaats recht voor de deur.

Borduur- en naaimachinehandel Baens opent een winkel/werkplaats in Eindhoven!

Baens is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Weert. Maar ook zeker daarbuiten, in Noord-Limburg en Noord-Brabant. Ook in Eindhoven en omgeving hebben we veel klanten die voor goed onderhoud vertrouwen op onze zorg. Velen hebben gevraagd of we dichterbij een zaak kunnen openen en daar geven we bij deze graag gehoor aan.

Inmiddels is het zover. De winkel in Eindhoven is geopend en het was een groot feest. Hartelijk dank voor alle schitterende bloemstukken. We zijn er dan ook erg trots, de winkel is heel mooi geworden. Voldoende ruimte voor alle machines en voor de workshops die we gaan houden. En de klanten weten ons inmiddels ook al goed te vinden, alleen maar positieve reacties over onze fournituren en natuurlijk over de reparatie en verkoop van de naaimachines! U bent van harte welkom om eens kennis te komen maken bij onze nieuwe vestiging.

Over de nieuwe locatie:

De winkel/werkplaats is gevestigd aan de Odysseuslaan nummer 7 te Eindhoven. Een uitstekende locatie: Goede aansluiting met de Kennedylaan, bij een aantal grote onderwijsinstellingen (waar o.a. ook onze stagiars van afkomstig zijn) en toch met ruime gratis parkeergelegenheid. Hier mag u dezelfde service, vakmanschap en kennis van zaken verwachten als u van ons gewend bent.

Locatie van de nieuwe vestiging van Baens: OdysseusLaan 7 in Eindhoven

Nu ook Baby Lock machines bij De Textielbeurs en Baens Naaimachines

Nu ook bij Baens en De Textielbeurs: Het uitgebreide assortiment van Baby Lock!
Het merk Baby Lock maakt robuuste kwaliteitsmachines. Locken en coverlocken zijn hun specialiteiten. Voor wie zorgeloos de mooiste lock- en coverlocksteken wil maken, zijn deze machines uitermate geschikt. Kom naar de winkel en overtuig uzelf! U zult verbaasd zijn!

Baby Lock Enlighten Baby Lock Cover Stich

Nieuwe openingstijden Baens Naaimachines vanaf 1 januari!

Vanaf januari 2019 is Naai- en Borduurmachinehandel Baens in Weert ook geopend op zaterdag, van 09:30u tot 15:00u.

Nieuwe indeling in Venray!

De winkel in Venray is gemoderniseerd! Er is nu meer ruimte voor de individuele naaimachine merken! Ook hebben we nu een grote werkruimte voor naailessen en machinedemonstraties. De 'kantjes en bandjes' hebben een logische plaats en indeling bij de stoffen gekregen. Er is een overzichtelijke plaats voor de brei- en haakgarens.
Het gevolg is dat er meer daglicht voor in de winkel is en een open etalage, wat veel meer ruimte geeft.

De winkel in Venray is opnieuw ingedeeld, voor een modernere uitstraling met meer ruimte. De winkel in Venray is opnieuw ingedeeld, voor een modernere uitstraling met meer ruimte. De winkel in Venray is opnieuw ingedeeld, voor een modernere uitstraling met meer ruimte. De winkel in Venray is opnieuw ingedeeld, voor een modernere uitstraling met meer ruimte. De winkel in Venray is opnieuw ingedeeld, voor een modernere uitstraling met meer ruimte. De winkel in Venray is opnieuw ingedeeld, voor een modernere uitstraling met meer ruimte. De winkel in Venray is opnieuw ingedeeld, voor een modernere uitstraling met meer ruimte.

Brother demonstratiedag bij De Textielbeurs!

Woensdag 28 November was het Brother Demonstratiedag bij De Textielbeurs in Venray. Een groot succes! De nieuwste naai, borduur- en snijmachines werden gedemonstreerd door de officiële demonstratrice van Brother. Dus alle nieuwe ontwikkelingen kwamen uitgebreid aan bod.

De XP1 Luminaire naai-/borduurmachine was natuurlijk een groot succes. De mogelijkheden die deze machine biedt zijn ongekend en de ingebouwde projector zorgt ervoor dat het ook direct op de stof te zien is. Te veel om op te noemen, maar in 1 woord: GEWELDIG!

De Brother ScanNCut SDX1200 scan-/snijplotter is een echte aanwinst. Sneller, geruislozer en met nog veel meer mogelijkheden dan de vorige modellen maak je er makkelijk de mooiste stickers, applicaties, kaarten, etc. mee. En dat op allerlei verschillende materialen, zoals (plak-)folies, stoffen, papier, leer, vilt of karton. Met de optionele rollfeeder kun je ook lange stickers aan de rol maken, bv. voor op de raam of op de auto. Even scannen van foto's en kleurplaten, en je kan het zo gebruiken om uit te snijden of te tekenen. En dit kan ook weer gebruikt worden in combinatie met de XP1 Luminaire.

Ook de nieuwe serie naaimachines (de A-serie) zijn een groot success, extra veel mogelijkheden en supermakkelijke bediening.

Met alle interesse was het super gezellig, echt veel mensen hadden de uitnodiging op Facebook gezien en zijn komen kijken, en met zijn allen waren we onder de indruk! Brother, hartelijk dank voor deze mogelijkheid!

Natuurlijk gaan we hiermee door. Als u het gemist heeft, bij ons kunt u te allen tijde terecht voor demo's van de verschillende machines, vrijblijvend en informatief! U bent van harte welkom.

De demonstratrice van Brother toont enkele functies van de Luminaire XP1. Wat een geweldige machine!

Brother Luminaire XP1 nu bij De Textielbeurs, we zijn er helemaal van onder de indruk!

Visualiseer uw creativiteit in uiterste perfectie. De Luminaire Innov-is XP1 is de nieuwe ontdekkling op het gebied van luxueus naaien. Voorzien van een revolutionaire technologie, nooit eerder vertoond, maakt het de weg vrij om al uw naai-, quilt- en borduurdromen volledig waar te maken! En nu te zien bij De Textielbeurs - Maak een afspraak voor een uitgebreide demonstratie.

Nieuw bij De Textielbeurs - De revolutionaire nieuwe machine van Brother: Luminaire Innov-is XP1

Belangrijke kenmerken:

Wat een briljant mooi machine, ongekend in mogelijkheden en toch makkelijk te bedienen. Voor het mooiste borduurwerk en de mooiste naaiprojecten.

Nieuw bij De Textielbeurs - De revolutionaire nieuwe machine van Brother: Luminaire XP1 Nieuw bij De Textielbeurs - De revolutionaire nieuwe machine van Brother: Luminaire XP1 Nieuw bij De Textielbeurs - De revolutionaire nieuwe machine van Brother: Luminaire XP1 Nieuw bij De Textielbeurs - De revolutionaire nieuwe machine van Brother: Luminaire XP1 Nieuw bij De Textielbeurs - De revolutionaire nieuwe machine van Brother: Luminaire XP1

Nu bij De Textielbeurs: De Pfaff logo Pfaff creative icon

De Pfaff creative icon is één van de meest, zo niet de meest innovatieve naai- en borduurmachine ter wereld! De mogelijkheden en functies van deze top-of-the-line naai- en borduurmachine zullen u echt versteld doen staan. Where perfection meets freedom!

Pfaff creative icon

Enkele features:

Dit zijn slechts enkele van de vele professionele features van de Pfaff creative icon. De volledige lijst is nog veel uitgebreider.
Ga naar de featurepagina voor een volledige lijst van alle functies of maak nu een afspraak voor een demo.

Baens Naaimachines en De Textielbeurs gaan samen door

Baens Naaimachines en De Textielbeurs gaan samen door

Meer dan 50 jaar geleden is het vakmanschap bij Theu & Riek Baens begonnen. Vanuit de industriële confectie zijn ze doorgegroeid naar de consumentenmarkt. Baens Naaimachines is al 37 jaar actief als naai-, lock- en borduurmachinespecialist in de regio Weert (Li), als dealer van o.a. Pfaff en Bernina.

Anno 2017 is de nieuwe generatie ingestapt bij Baens Naaimachines. Het levenswerk van Theu en Riek Baens wordt overgenomen door Marc en Nicole Verbruggen, die ook eigenaar zijn van De Textielbeurs Venray en De Textielbeurs Cuijk.
Theu en Riek blijven aanwezig, waarmee de kennis en vaardigheden zijn gewaarborgd. Met alle kennis en ervaring van De Textielbeurs en Baens Naaimachines gecombineerd kunt u alleen maar profiteren van nog vele jaren "vertrouwde service en dienstverlening"!

Baens blijft Baens! De naam, het adres en de openingstijden blijven ongewijzigd:
Van woensdag tot en met vrijdag 09.30u - 12.30u en 13.30u - 18.00u.

Over enkele weken zal ook de website www.baens.nl in gebruik genomen worden en zal de nieuwe Facebook-pagina van Baens Naaimachines actief worden.

DE TEXTIELBEURS NIEUWSBRIEF - 4 seizoenen per jaar

De Textielbeurs Nieuwsbrief

Inmiddels is de eerste De Textielbeurs Nieuwsbrief uit! Dit is het ZOMER-nummer. Vol met interessante informatie over uw hobby. Het laatste nieuws over nieuwe producten en nieuwe technieken. En allerlei superleuke ideeën om zelf te maken. Dit mag u niet missen!
Inschrijven is natuurlijk helemaal gratis!

Het nieuwe assortiment prachtige najaarsstoffen is binnen!

Zie hieronder voor een greep uit de nieuwe collectie!

Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen Een greep uit het nieuwe assortiment winterstoffen

Certificaat GehandicaptenPlatform Venray

We hebben een certificaat van het GehandicaptenPlatform Venray ontvangen! We vinden het belangrijk dat iedereen goed bij ons terecht kan. Overigens zijn we niet alleen in Venray, maar ook in Cuijk natuurlijk goed toegankelijk!

Certificaat van het GehandicaptenPlatform Venray!

De Textielbeurs op RTL4

Zaterdag 18 april werd op RTL4 een superleuke aflevering van Trips & Travel uitgezonden. Presentator Kevin Brouwer nam zijn oma een dag mee uit, met o.a. een bezoek aan De Textielbeurs!

De Textielbeurs is de Gezelligste Winkel van Venray

HET IS NU OFFICIEEL - De Textielbeurs is De Gezelligste Winkel van Venray!!!

Verkozen met een kleine marge voor nummer 2, want het was echt wel spannend. En met een hele goede beoordeling; gemiddeld een 9+ gescoord !! Zo, dit jaar begint dus ook weer goed!

Hartelijk dank aan iedereen die meegewerkt heeft aan onze verkiezing. We zien dit echt wel als een waardering voor wat we afgelopen jaar hebben gedaan met onze winkel - de uitbreiding van de winkelruimte, het assortiment in wol, stof en naaimachines, en de aankleding. Maar echte gezelligheid komt van de mensen die er werken - LEUK !! Hopelijk vindt u ook onze winkel de meest gezellige van Venray. Kom en oordeel zelf.

De Textielbeurs is de Gezelligste Winkel van Venray!

Krantenartikelen

Onderstaand De Textielbeurs in de krant! Klik op een artikel voor een uitvergrote versie.

Krantenartikel 'gezelligste winkel'